Selecteer een pagina

Over ons

MEENTEEN

over ons

Visie

Vastgoed onderhoud is een enorm breed begrip, maar wat valt daar nou eigenlijk allemaal onder? Veel eigenaren weten niet precies wat wordt bedoeld met vastgoed onderhoud of zien door de bomen het bos niet meer. Er vallen namelijk enorm veel disciplines onder de noemer van vastgoed onderhoud.

Wat is vastgoed onderhoud?

Het voornaamste doel van vastgoed onderhoud is het behoud van en waar mogelijk het verbeteren van het object. De eerste vraag die men zich kan stellen is “Wat valt er allemaal onder vastgoed onderhoud?” Alle activiteiten die het behoud van het bestaande object en eventueel zorgen voor verbeteringen aan zowel de binnen- als de buitenzijde van een object vallen onder vastgoed onderhoud. De verschillende acties om het vastgoed te verbeteren zijn legio. Elke aanpassing aan een bestaand object heeft weer zijn eigen specifieke technische oplossing.

Wat is Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO)?

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud (RGVO) is een methodiek van werken welke door MEENTEEN systematisch wordt toegepast. MEENTEEN sluit veelal een onderhoudscontract af met de eigenaar en of exploitant op basis van meerjarige periodes waarbij MEENTEEN zorg draagt voor een veilige en comfortabele parkeeromgeving. Er worden duidelijke afspraken gemaakt tussen de eigenaar en of exploitant en MEENTEEN met betrekking tot het gewenste kwaliteitsniveau. Hieruit volgt dan een vast scenario voor de totale contractperiode. De samenwerking wordt vastgelegd in een Resultaat Gericht Onderhoudsplan en of in een Prestatieovereenkomst. Aan de hand van tussentijdse inspecties die worden gedaan kunnen de scenario’s, en dus ook de plannen en overeenkomsten, in overleg met de eigenaar en of exploitant worden bijgesteld. (Voortschrijdend inzicht) Resultaatgericht Vastgoed Onderhoud is met name interessant als er relatief veel verschillende onderhoudsprojecten voorkomen ten behoeve van de de vastgoed portefeuille van eigenaar en of exploitant. MEENTEEN merkt op dat RGVO steeds vaker wordt toegepast door bijvoorbeeld grote institutionele beleggers. Het is ook voor dit soort eigenaren van het grootste belang een transparant en generiek systeem van onderhoud te hanteren in verband met de inzichtelijkheid van waardebehoud en veilig beheer.

Print Friendly, PDF & Email

Meer weten?

Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt.

Contact

Adres

MEENTEEN B.V.

Postbus 426

2100 AK Heemstede

Nederland

Telefoon

Lid van

Dutch Steel Fabricators BV
Moordrecht

Z

Werkt met